2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları Hakkında

•  13 Eylül 2022 Salı

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi öğrenci ders kayıtları, öğrenci bilgi sistemi (obs.gop.edu.tr) üzerinden 12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimiz kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra ''Ders ve Dönem İşlemleri'' altında bulunan ''Ders Kayıt'' alanına girerek ilgili döneme ait derslerini seçebileceklerdir.

Öğrencilerimizin, ders seçimlerini yaparken varsa alt dönemlere ait almadıkları dersleri ve ilgili döneme ait tüm dersleri seçtiklerinden emin olarak ders kayıtlarını onaylamaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz ders kayıtları ile ilgili yardıma ihtiyaç duymaları halinde sistem üzerinden Öğrenci Danışmanlarına mesaj gönderebilirler.

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Taşlıçiftlik Kampusü / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.