STAJ

15 Mayıs 2019 Çarşamba

STAJ

•  15 Mayıs 2019 Çarşamba

Öğrencilerin, teorik bilgilerini ve becerilerini uygulama yaparak pekiştirmelerini, sorumluluk alma bilincini geliştirmelerini ve iş yerindeki uygun davranış biçimleri ile iş ilişkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla staj yapmaları beklenir. Staj süresinde ve sonunda öğrenciler kendilerine iş olanağı yaratabilir, kariyer planlamalarına yön verebilirler.

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı  öğrencilerinin 30 iş günü  zorunlu stajı bulunmaktadır. Stajlarla ilgili Staj Esasları / Prosedürleri / Staj Belgelerine aşağıdaki linklerden ulaşılmaktadır.

STAJ İŞLEMLERİ TAKİP SIRASI

STAJ TAKVİMİ

Staj Yeri Kabul Formu      Word       PDF

Staj Dosyası ve Ekleri      Word      PDF

STAJINI ÖZEL SEKTÖRDE YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN FORM

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Taşlıçiftlik Kampusü / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.