Değerler Eğitimi Dersi Etkinliği

• DUYURU DETAY

Değerler Eğitimi Dersi Etkinliği

•  6 Ocak 2020 Pazartesi

Okulumuz Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölümü Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı 1.sınıf öğrencileri ile birlikte Değerler Eğitimi Dersi içeriğinde farkındalık oluşturma amaçlı “Değerlerimiz” isimli afiş sergisi düzenlenerek öğrencilerimize sorumluluk bilinci aşılama, çevre bilinci kazandırma, farkındalık oluşturma amaçlı okulumuz Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölümü Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı 1.sınıf öğrencileri ile birlikte Tokat Sağlık Hizmetleri Binası çevresi, Fen Edebiyat Fakültesi Binası çevresi,  İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Binası çevresinde bulunan çöpleri ders sorumlusu Öğr. Gör. Nagehan AKGÜL  eşliğinde çöp toplama etkinliği düzenlenmiştir.

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Taşlıçiftlik Kampusü / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.