•  9 Kasım 2023 Perşembe
  •  309 Görüntüleme

Üniversitemiz ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 7 Kasım 2023 tarihinde Palyatif Bakım Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hastalarımıza ve yakınlarına Saç Kesimi ve Cilt Bakımı Uygulamaları yapıldı. Yüksekokumuz Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğretim elamanları ve öğrencilerimiz de bu etkinliğe gönüllü olarak katılım sağladılar.

Palyatif bakım yaşamı tehdit eden bir hastalıkla yüz yüze kalan hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini artırılmasına yönelik bir yaklaşım olup, başta ağrı olmak üzere fiziksel, psikososyal ve manevi problemlerin tespit ve tedavisini hedefler. Bu gönüllülük çalışması ile palyatif bakım ilkelerini destekleyecek şekilde hasta ve yakınlarının yaşam kalitesinin artırılması psikososyal ve manevi yönden desteklenmesi hedeflenmiştir.

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Taşlıçiftlik Kampusü / Tokat Tokat Vocational School of Health Services Taşlıçiftlik Area / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.