YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN TOKAT HUZUREVİ'NE ZİYARET

•  26 Aralık 2023 Salı
  •  403 Görüntüleme

Üniversitemiz Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Programı 2. Sınıf öğrencileri ile Halk Sağlığı dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Tuğba SOLMAZ danışmanlığında Tokat Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi. Gençlerle birlikte güzel vakit geçiren huzurevi sakinleri, anılarını ve hikayelerini paylaşırken aynı zamanda öğrencilerimizin hazırladıkları akılcı ilaç kullanımı ve el hijyeni gibi eğitim materyalleri ile de olumlu sağlık davranışı kazanmaları desteklendi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Ders sorumlusu hocamızın ve öğrencilerimizin kıymetli emeğini kutlar, başarılar dileriz.

Tokat Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Taşlıçiftlik Kampusü / Tokat Tokat Vocational School of Health Services Taşlıçiftlik Area / Tokat Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.